František z Assisy

František z Assisy

Galéria

Muzikál František z Assisi je emotívne a strhujúce moderné divadlo, s veľkolepou scénickou, kostýmovou a dizajnovou výpravou . Je to príbeh lásky, viery a odhodlania zo života človeka, ktorý bol obdarený obrovskou charizmou a svojím životom sa stal príkladom pre celé generácie. Pokora chudoba a láska, je i dnes v čase sebeckosti a nenávisti opäť veľkou témou .

Tvorcami sú renomovaní slovenskí autori, ktorí často i s humorom, ale predovšetkým s úctou mapujú v dynamickom deji dôležité okamžiky života najznámejšieho a najobľúbenejšieho svätca.

Muzikál je syntézou výbornej hudby hitmejkra Gaba Dušíka, plnej emócii a chytľavých melódii, bravúrnej choreografie Jara Moravčíka, silného a emotívneho príbehu z pera Martina Kákoša a výstižných textov Martina Sarvaša. To všetko je zárukou silného a nevšedného umeleckého zážitku.

V postave Frantíška exeluje charizmatický Zdeněk KLUSÁK / Divadlo Český Tešín / , v postave Kláry s bravúrnym speváckym vybavením a precíteným hereckým kumštom Janka LIESKOVSKÁ

/ Divadlo NS / . Lukáš ADAMEC v postave čierneho rytiera srší energiou . Skvelé herecké a spevácke výkony Karola ČÁLIKA / divadlo NS / , Jolany Ferencovej, Tomáša Hábu / divadlo ČT / posúvajú muzikál na svetovú úroveň.

PREDPREDAJ VSTUPENIEK OD 1.4.2017

Dĺžka podujatia: 120 minút
Dátum lokálnej premiéry: 12. september 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Hrajú

  • Jana Lieskovská
  • Zdeněk Klusák, Česká republika
  • Karol Čálik