KONCERT ZUŠ PÚCHOV

Galéria

30 ROKOV SLOBODY (1989 - 2019):

Mesto Púchov v spolupráci s Púchovskou kultúrou, s.r.o., Základnou umeleckou školou Púchov, redakciou Týždeň a Ústavom pamäti národa pripravujú dvojdňový spomienkový cyklus podujatí 3O ROKOV SLOBODY pri príležitosti 30. výročia Nežnej revolúcie.

PODROBNÉ INFORMÁCIE AJ NA OSOBITNÝCH PLAGÁTOCH !

Prvé podujatie – natáčanie relácie „POD LAMPOU“ sa uskutoční naživo v priestoroch veľkej sály divadla v utorok 12. novembra so začiatkom o 10:30 hod. O totalitnom režime v bývalom Československu a o udalostiach, ktoré napokon vyústili do takzvanej Nežnej revolúcie, i o tom, čo nasledovalo tesne po nej, prídu diskutovať: spoluzakladateľ VPN, literárny vedec Peter Zajac, známy slovenský novinár a reportér Eugen Korda a mladý novinár a komunálny politik Šimon Jeseňák, ktorému prináša radosť najmä trash metal a politika. Moderátorom relácie bude Michal Magušin, novinár ktorého poznáte z printových, online aj televíznych formátov.

Večer o 18:00 h bude vo veľkej sále tematický hudobný KONCERT žiakov Základnej umeleckej školy Púchov, v rámci ktorého zaznejú skladby spájajúce sa s týmto obdobím

a následne cca o 19:00 bude vo vestibule divadla slávnostne otvorená VÝSTAVA fotografií a dobových materiálov o udalostiach, ktoré sa u nás odohrali pred 30-timi rokmi.

Podujatie pod záštitou primátorky mesta Kataríny Henekovej. Vstup voľný!

Záujemci o koncert si musia v POKLADNI kina VYZDVIHNÚŤ VSTUPENKU v nulovej hodnote, lebo všetky miesta vo veľkej sále sú na SEDENIE!

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 12. november 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.