LA GIOIA a sláčikový orchester

Galéria

PRIPRAVUJEME: 25.11.2020 – LA GIOIA. Informácie o cene vstupenky a predpredaji doplníme DODATOČNE! Predpredaj bude i online na www.kultura.puchov.sk a v pokladni kina.

--------------------------------------------------------------------------

LA GIOIA je zoskupenie troch spevákov, vytvárajúcich štýl pop operu a je ojedinelým svojho druhu v strednej Európe. Vznikla v roku 2008. Je jedinečným spojením operného spevu v štýle belcanto a populárnej hudby.

Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov, ktoré v podaní LA GIOIA znejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom. LA GIOIA vynáša opernú formu "na ulicu" a niečo z "ulice" zasa do atmosféry operných domov. Piesne v podaní LA GIOIA sú určené širokému publiku. Silné melódie útočia na ľudské srdcia, hladia dušu.

LA GIOIA v preklade z talianskeho jazyka znamená radosť. A práve s radosťou, temperamentom a vášňou prichádza LA GIOIA, aby ponúkla nevšedný a na hudobnej scéne jedinečný hudobný zážitok aj pre Vás u nás v našom DIVADLE v Púchove.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2020
Dátum lokálnej premiéry: 25. november 2020
Dátum svetovej premiéry: 25. november 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.