PÚCHOVSKÉ KULTÚRNE LETO 2017 - JÚL

PÚCHOVSKÉ KULTÚRNE LETO 2017 - JÚL

Galéria

Nedeľa 2.7. 18.00 hod. pešia zóna

OTVORENIE PÚCHOVSKÉHO KL:

Vyhodnotenie II. ročníka súťaže „ZA SAMÉ JEDNOTKY LETO NA JEDNOTKU“

S HUDBOU VESMÍRNOU

Kultúrne leto zahájime vyžrebovaním víťazov súťaže: Byť šikovný v Púchove sa oplatí! alebo Za samé jednotky leto na jednotku! Atmosféru svojím vystúpením umocní aj vystúpenie dievčenskej tanečnej skupiny DVUZE, lektora salsa dance Štefana MIČIANA a koncert skupiny S HUDBOU VESMÍRNOU.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedeľa 9.7. 19.30 hod. pešia zóna

ALLAN MIKUŠEK a THE CROWD

Skupina The Crowd alebo / Wili & Songy / - nová zostava - a jej melodické pop country v akustickom podaní. Okrem vlastných skladieb budete počuť aj známe prevzaté skladby. Zostava: Vilo Gabčo - el.akustická gitara a spev, Dušan Dobiaš " Songy "- el.akustická gitara, spev, učiteľ hry na gitaru v technike Single String, Cross Picking a Plat – Picking, Henrich Novák - dobro, niekoľko rokov hrával v USA a je uznávaným hráčom v štýle country a bluegrass music aj za hranicami SK.

Druhá časť koncertu : Allan Mikušek, legenda a medzinárodne uznávaný spevák, skladateľ, textár ale aj hudobník v štýle country music.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedeľa 16.7. 19.30 hod. pešia zóna

LADY COLORS

Tri známe speváčky z popredných slovenských muzikálov, filmov, divadiel a televíznych projektov (Lenka Rakar, Mária Lechmanová a Kristína Mečko). Originálne aranžmány najznámejších svetových hitov, tri fantastické hlasy, štýlový styling, krása a charizma speváčok – záruka nezabudnuteľného zážitku a zábavy.

Nedeľa 23.7. 19.30 hod. pešia zóna

GEMINI

9-členné hudobné zoskupenie, hrajúce írsku a keltskú hudbu a španielske tance na klasických hudobných nástrojoch. Má za sebou množstvo úspešných vystúpení a samostatných koncertov, 5 vydaných CD-nosičov. V aktuálnej zostave skupina nahrala tri CD albumy s názvami - Secret Moment, Celtic Soul a Vianoce s Gemini.

Sobota - utorok 29.7.-1.8. cca 21.30 hod. po zotmení pešia zóna

LETNÝ BAŽANT KINEMATOGRAF 2017

Ďalšia séria neopakovateľných filmových večerov pod hviezdami. Štvorlístok úspešných SK/CZ filmov: UČITEĽKA (SR-ČR, 2016, r. Jan Hřebejk) - dráma/komédia, hrajú: Zuzana Mauréry, Csongor Kassai, Zuzana Konečná.TEÓRIA TIGRA (ČR-SR, 2016, r. Radek Bajgar) – komédia zo života, hrajú: Jiří Bartoška, Eliška Balzerová, Iva Janžurová, Tatiana Vilhelmová. SEDEM ZHAVRANELÝCH BRATOV (SR-ČR, 2015, r. Alice Nellis) – rodinný film – komédia, hrajú: Martha Issová, Václav Neužil, Sabina Remindová, Kristína Svarinská. BABA Z ĽADU (ČR-FR-SR, 2017, r. Bohdan Sláma), hrajú: Zuzana Kronerová, Pavel Nový. Info aj na osobitných plagátoch.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vstup na všetky podujatia na pešiu zónu je voľný.

V prípade nepriaznivého počasia bude podujatie preložené na iný termín.

Zmena programu vyhradená.

PÚCHOVSKÉ TÁBOROVÉ LETO:

Obľúbené denné tábory pre Vaše deti:

3.-7.7. TVORIVÝ tábor

10.-14.7. ROZPRÁVKOVÝ tábor

17.-21.7. FOLKLÓRNY tábor

Celotýždňový program, obed, pitný režim, darčeky, fotky a veľa prekvapení... Info aj na osobitnom plagáte.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LETNÉ WORKSHOPY:

Streda 12.7. 9:30-12:00 učebňa č.1 divadla

DIEVČENSKÝ WORKSHOP:

Čelenka do vlasov 2x inak

Malé šikovné parádnice si dvoma rôznymi spôsobmi vyrobia dve pekné nositeľné čelenky do vlasov. Cena 8 €, vrátane materiálu a pomôcok, vhodné pre dievčatá od 5 rokov. Na workshop je nutné sa prihlásiť - dkpuchov1@gmail.com

Pondelok 17.7. 9:30-12:00 učebňa č.1 divadla

DIZAJNÉRSKY WORKSHOP PRE DETI

Naučíme sa miešať farby, vyrobíme si mini prívesky a vytvoríme si vlastný dizajn nositeľného ruksačika (gymbag). Domov si dieťa odnesie jedinečný dizajnový „gymbag“ skrášlený vlastným rukopisom! / Cena 15 € vrátane materiálu a pomôcok, vhodné pre deti od 5 rokov. Na workshop je nutné sa prihlásiť - dkpuchov1@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dátum lokálnej premiéry: 2. júl 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.