KLIMAKTÉRIUM...a čo?

KLIMAKTÉRIUM...a čo?

Galéria

Hrdinky našej inscenácie – Pamela, Kristína a Žofia – sa stretávajú na narodeninovej oslave Mariky – jednej z nich. Aby sa nielen zabávali a rekapitulovali svoj doterajší život, ale aby sa povzniesli nad problémy, ktoré im prináša všedná každodennosť, strata práce, chlapi, ich deti, zdravotný stav a starnutie. Lebo ten údel postretol každú z nich a navzájom ich spája!

Naše hrdinky sa majú rady – ale si aj jedna druhú s chuťou doberajú. Vedia si zo seba vystreliť! Samu seba však žiadna neberie príliš vážne. Vzdorujú svojmu osudu. Čím? Humorom a sebairóniou. Nič im nie je sväté. Predovšetkým nie ich vek, vzhľad a váha. Bavia sa a spievajú o neľahkom údele súčasnej ženy.

Takú vtipnú a úprimnú hru – so zmyslom pre humor a s decentnosťou spracovania témy – ešte nikdy nikto nenapísal. Až teraz! V podobe dnes už legendárneho komediálneho hitu poľskej autorky a herečky Elžbiety Jodlowskej.

KLIMAKTÉRIUM je nielen divadelným fenoménom, ktorý má za sebou už vyše 2200 repríz, ale je predovšetkým očistným kúpeľom a posilňujúcim energetickým nápojom!

herecké obsadenie: Zuzana Kocúriková / Zuzana Tlučková, Gizka Oňová, Katarína Brychtová / Daniela Kuffelová, Zuzana Vačková / Jeannete Švoňavská,

preklad: Berta Bartsch, texty piesní: Martin Sarvaš, hudobná nahrávka: Ľubo Horňák, vokálne naštudovanie: Lenka Paulíková, pohybová spolupráca: Vašo Púčik, scéna a kostýmy: Diana Strauszová, réžia: Svetozár Sprušanský

4.2.2019 o 19.00 hod.

Vstupné: 16 € (kreslá), 15 € balkóny a prístavky

Predpredaj vstupeniek od 30.11.2018

Dĺžka podujatia: 160 minút
Dátum lokálnej premiéry: 4. február 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.