BYŤ ŠIKOVNÝM SA V PÚCHOVE OPLATÍ - IV.ročník súťaže

BYŤ ŠIKOVNÝM SA V PÚCHOVE OPLATÍ - IV.ročník súťaže

Galéria

ZA SAMÉ JEDNOTKY LETO NA JEDNOTKU alebo BYŤ ŠIKOVNÝM V PÚCHOVE SA OPLATÍ!  Mesto Púchov, Púchovská kultúra a priatelia pripravili pre Vás za Vašu šikovnosť IV.ročník súťaže o pekné letné zážitky v našom meste: Letné tábory, permanentky na kúpalisko, do fitka, do wellness, do kina, na bedbinton, zmrzlinu, drink na leto...

28. 6. 2019 od 11:00 do 16:00 sa príď zaregistrovať do niektorej z kancelárií v divadle so svojím „čistým“ vysvedčením  (samé jednotky v druhom polroku). Súťažíme v troch kategóriách: 1. Prvý stupeň ZŠ, 2.Druhý stupeň ZŠ, 3. Stredné školy

30.6. 2019 o 18:30 príď na pešiu zónu na Otvorenie Púchovského kultúrneho leta, kde vyžrebujeme víťazov a bude aj tanečná show OLD SCHOOL BROTHERS... :)

Partneri projektu: CVČ Včielka, MŠK Púchov, Športcentrum Púchov, Cukráreň pred oponou, Kaviareň El Greco, Pepek Gym, PTSM Púchov.

Mediálni partneri: Púchovská televízia, Púchovské noviny a Rádio Regina

POZOR: Je to súťaž púchovských škôl a Púchovčanov. Čiže: žiakov a študentov púchovských škôl alebo Púchovčanov (trvalé bydlisko v PU), ktorí študujú na iných školách.

Držíme Vám palce a tešíme sa na Vás v súťaži! :-)

Dĺžka podujatia: 120 minút
Dátum lokálnej premiéry: 30. jún 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.