KREATÍVNE KURZY

Galéria

!!! Vzhľadom na aktuálnu situáciu a nové opatrenia ÚVZ SR, sú od 12.10. 2020 všetky KURZY v Divadle v Púchove pozastavené až do odvolania !

Info na č.t. 0908 718 662.

------------------------------------------------------------------------------------

Pondelok 12.10.2020, kinosála 15.15 h. KREATÍVNE KURZY.

1/ Enkaustika pre začiatočníkov.Páčia sa vám obrazy, obdivujete každého, kto vie kresliť a myslíte si, že vy to nedokážete... Tisícky rokov stará netradičná technika maľovania včelím voskom z obdobia antiky, vhodná pre všetkých, čo hovoria, že nevedia maľovať. Je zaradená medzi liečivé techniky a jej účinok si môžete vyskúšať sami na sebe. 2/ Pletenie z papiera pre začiatočníkov.Aj vy rozmýšľate nad tým, čo s dlhými večermi počas nastávajúcich jesenných a zimných mesiacov? Obdivujete pletené výrobky z papiera, chcete to skúsiť a neviete ako na to? Využitie novín v našich domácnostiach a vynikajúci relax, na konci ktorého sa budete tešiť z vlastného výrobku. 3/ Servítková technika, decoupagé.Túžite začať tvoriť a neviete ako na to? Jednoduchý, rýchly a pritom efektný spôsob dekorácie čohokoľvek. Záleží len na nás a našej fantázii aké umelecké diela si chceme vytvoriť. Určite budete maximálne spokojní s konečným výsledkom.4/ Maľba prstami.Tvorba umeleckých diel bez štetca. Nezáleží na vašich umeleckých skúsenostiach, nechajte stres doma za dverami a naučte sa relaxovať. Dotyk s farbami má silný terapeutický účinok a konečný výsledok bude pre vás veľkým prekvapením. Úžasná technika, ktorá nás vráti späť do detských čias...

Do kurzov je nutné prihlásiť sa na č.t. 0908 718 662, kino.kurzy@puchovskakultura.sk. Každý kurz 2x po 2,5 hodiny, 1 h/ 5 €. Kurz bude v zmysle opatrení ÚVZ SR.

Dĺžka podujatia: 300 minút
Dátum lokálnej premiéry: 12. október 2020
Dátum svetovej premiéry: 12. október 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.