KREATÍVNE KURZY - november 2021

Galéria

Utorok 9.11. zasadacia miestnosť 15.30 h.

KREATÍVNE KURZY = sa budú konať v režime KOMPLETNE ZAOČKOVANÍ!

Enkaustika pre mierne pokročilých. Ďaľšie stretnutie s enkaustikou vám okrem relaxu ponúka množstvo tvorivých možností na rôznych materiáloch a s rôznymi pomôckami.

Vianočné pletenie z papiera pre mierne pokročilých. Učarovalo vám pletenie z papiera a túžite si zhotoviť ďalšie výrobky z ruličiek, ktoré pripomínajú prútie? Pokračujeme v kurze, Vianoce sa blížia a svojimi prácami môžete skrášliť svoje príbytky a urobiť radosť svojim blízkym.

Servítková technika pre začiatočníkov.Aj vy túžite vytvoriť niečo vlastnými rukami, doposiaľ ste nenašli odvahu a obávate sa, že to nedokážete? Táto jednoduchá technika vás presvedčí o opaku.

Maľba prstami pre začiatočníkov. Nezáleží na vašich umeleckých schopnostiach. Nechajte stres za dverami a naučte sa relaxovať. Dotyk s farbami bez štetca má silný terapeutický účinok a konečný výsledok bude pre vás veľkým prekvapením.

Tvorba mandaly. Moderný spôsob života nám prináša každodenný boj so stresom, začíname mať problémy so zdravím a potreba relaxovať je čím ďalej tým viac naliehavejšia. Práca s mandalami nám pomôže znovu zjednotiť naše telo a myseľ.

Do kurzov je nutné prihlásiť do 5.11. sa na č.t. 0908 718 662, kino.kurzy@puchovskakultura.sk. Každý kurz 2x po 2,5 hodiny, 1 h/ 5 €. Kurz bude v zmysle opatrení ÚVZ SR.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.