TRI TVORIVÉ TVORY v Púchove

Galéria

26.01.2023 o 19:00 hod., veľká sála, Divadlo Púchov.

Tri Tvorivé Tvory divadelno - improvizačná skupina troch hercov, ktorými sú Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stanislav "Stanley" Staško.

Popis podujatia

Tri tvorivé tvory – 3 T - Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stano Staško miera do PÚCHOVA, aby vyskúšali vaše bránice. Neskutočná dávka improvizovaného humoru na vás čaká ak navštívite predstavenie 3 T – Tri tvorivé tvory.

Môžete sa tešiť na frky, hlášky... 3T si radi užívajú adrenalín na javisku. Na základe tém, ktoré vyberie publikum, vytvárajú priamo pred očami divákov krátku divadelnú hru. Práve vďaka tomu ide o vysoko interaktívne predstavenie, ktoré ponúka nečakané situácie, ako pre publikum tak i pre samotných hercov. Každá divadelná hra je originál, ide teda o jej premiéru a derniéru zároveň, ide teda o neopakovateľný zážitok zo vzniku predstavenia priamo pred očami publika.

Vstupné v predpredaji 13 €,v deň podujatia 15 €.

Predaj vstupeniek v pokladni kina a na www.kultura.puchov.sk

--------------------------------------------------------------------------

KTO SME, ČO SME?

Voláme sa 3T, alebo aj "Tri Tvorivé Tvory" a sme divadelno - improvizačná skupina troch hercov, ktorými sú Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stanislav "Stanley" Staško.

Vznikli sme v roku 2004 v Žiline, potom, čo sa k dlhšie fungujúcej dvojici Pucho + Stano pripojil tretí člen - Šoko. Improvizácii sa však každý z nás venuje už od roku 1997. Ako trojica sme hrávali na Improligách, kde nám nestačil krátky čas určený na scénku a tak sa zrodil nápad vytvorenia samostatnej show. Nápad sa ujal a počas 15 rokov sme odohrali viac ako 600 predstavení. Naše improvizácie sú tvorené vždy na mieste na základe vylosovaných tém od divákov. Tí ich v priebehu hry svojimi reakciami menia a usmerňujú dej.

Naše predstavenia trvajú zhruba 90 minút a skladajú sa z viacerých sketchov (zvyčajne troch), na ktoré sa pripravujeme cca. 3 minúty. Každý z nich je svojským spôsobom improvizácie. Improvizáciou sa snažíme zabaviť divákov humorom, ktorý vzniká priamo na javisku a na ich podnet.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Dátum lokálnej premiéry: 26. január 2023
Dátum svetovej premiéry: 26. január 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.